Минимум отпадъци, максимум ползи чрез съставките и рецептите на Puratos

10 дек 2023

Мисията на Puratos е да правим иновации за добро отвъд създаването на суровини за хлебарство, сладкарство и шоколатиерство с изключителен характер. Независимо дали имате малка занаятчийска пекарна, управлявате търговска верига или индустриално производство, ние знаем колко важно е да намалите отпадъците паралелно с повишаване ефективността на вашите изделия. В помощ на това, сме горди да представим нашите иновативни съставки и рецепти, с които да намалите хранителните отпадъци и да повишите въздействието на вашите творения.

Разгледайте нашата гама от съставки, създадени за намаляване на хранителните отпадъци в печивата и сладкишите

Софтър Фреш: Удължаване на срока на годност, намаляване на отпадъците

Когато изберете Софтър Фреш, не избирате просто съставка: това е вашият ангажимент за минимизиране на хранителните отпадъци и повишаване на устойчивостта. Отличаващ се от останалите хранителни съставки, Софтър Фреш включва усъвършенствана ензимна технология за удължава срока на годност на хляба и печивата с до няколко седмици, като ефективно намалява хранителните отпадъци. Като интегрирате Софтър Фреш във вашите процеси, вие правите съзнателен избор да насърчите устойчивостта във вашия бизнес. Бъдете сигурни, че по-дългият срок на годност никога не компрометира изключителния вкус, който определя вашите продукти.

Акти-Фреш: качество, което остава; отпадъци, които намаляват

Acti-Fresh не е просто средство за подобряване на качеството на кексовите теста - той е стъпка към устойчивост. Като удължавате срока на годност на торти и сладкиши, вие активно минимизирате отпадъците и допринасяте за по-екологична практика на печене. Тази гама от подобрители за сладкиши удължава срока на годност на вашите творения с до 30%, намалявайки риска от отпадъци и подобрявайки цялостното им качество.

Иновативни рецепти за по-добра планета

Тостерен хляб – по-малко отпадъци, удължен срок на годност

Тостерен хляб – по-малко отпадъци, удължен срок на годност

Бъдете иновативни с нашите рецепти и суровини за тостерен хляб, за да намалите отпадъците с до 50%, като се насладите на по-дълготраен тост. Това решение е причина с всяка филийка да допринасяте към устойчивото производство на хляб.

Френски бриош – ново определение за намаляване на отпадъците

Френски бриош – ново определение за намаляване на отпадъците

Нашите съставки и рецепти определят бриоша по нов начин – да бъдат намалени отпадъците с до 50% в сравнение с традиционните рецепти. Изборът на тази иновация ви позволява да направите значително положително въздействие върху околната среда.

Рецепти от Puratos

Рецепти от Puratos

От вдъхновение до създаване. Открийте нови идеи за вашата следваща рецепта.

С толкова много причини да бъдем иновативни, нека се обединим и създадем положително въздействие върху заобикалящия ни свят. Заедно можем да правим добро и да движим планетата напред.