Повече време да се насладите на живота със съставките на Puratos

10 дек 2023

Ние в Puratos вярваме в трансформиращата сила на иновациите в храните към по-добро. Нашата мисия надхвърля създаването на изключителни съставки – стремим се към иновации за добро, с принос за здравето и благосъстоянието на хората, за една по-добра планета, за по-добър живот и бизнес на нашите клиенти.

В динамичния свят на занаятчийското хлебарство и производството на храни, времето е ценен ресурс. В Пуратос сме посветени на създаването на съставки, които не само отговарят на най-високите стандарти за качество, но и дават удобство. Разбираме, че вие - нашите уважаеми клиенти - заслужавате лукса на имате повече време за любимите хора, да се отдадете на личните си ангажименти и да се насладите на радостите на живота.

Разгледайте нашата гама от съставки, създадени за да ви бъде удобно

Подобрители за хлебни изделия

Подобрителите за хляб на Puratos са нещо повече от коректори за качество – те осигуряват увереността и спокойствието, които всеки занаятчия-пекар и производител на храни търси. В сложния танц на производството на хляб, където фактори като температура, влажност, вариации на брашното и работни предизвикателства влизат в игра, нашите подобрители за хляб действат като непоколебими съюзници.

Нашето широко портфолио отговаря на уникалните нужди на професионалистите както за пресен, така и за пакетиран или замразен хляб. Независимо дали избирате нашите многофункционални подобрители или предпочитате индивидуално разработени за вас, вие ще намерите убедителна причина да правите иновации с Puratos, които отговарят идеално на вашите изисквания.

Нека погледнем отблизо някои от нашите най-продавани подобрители за хляб, посочвайки не само изключителните им качества, но и удобството, което носят ежедневно:

S500 - Изключителна толерантност, всеки път: С история от един век при производството на хляб, новаторския T500 е първият цялостен подобрител, създаден под формата на паста през 1953 г. Развивайки нашите формули, ние направихме S500 през 1975 г. като прахообразен подобрител, който достигна до хлебопроизводителите по целия свят. Уникалната ензимна технология от Антарктика, стояща в основата на S500, гарантира максимална толерантност, осигурявайки постоянни и изключителни резултати - партида след партида, спестявайки ви ценно време и осигурявайки ви съвършенство.

Подобрители Soft’r – за комбинация на добра текстура и удобство: Създадени за пакетирани хлябове, нашите подобрители Soft’r включват авангардни ензимни технологии и емулгатори. Те не само подобряват текстурата на продукта през целия срок на годност, но също така спомагат за намаляване на себестойнсотта. Технологията Soft’r Melting създава оптимална консистенция, намалявайки отпадъците, като запазва хляба по-свеж за по-дълго време. Тези подобрители не само повишават качеството и дълготрайността на вашия хляб, но и добавят несравнимо удобство в процеса на печене – още една убедителна причина да правите иновации с Puratos.

Гама Intens – за бързина и гъвкавост: Нашата модулна гама Intens е революция в хлебарството. Изградени върху най-новите изследвания и разработки, тези решения подобряват функционалността на тестото и хляба в различни приложения - от тостерен хляб, кроасани до всички видове меки хлябове. Тази гъвкавост ви спестява време за адаптиране към променящите се пазарни тенденции и потребителски предпочитания.

Puraslim – Ефикасност и ползи за здравето във всяка партида: Реформулирайте вашите предложения за хляб и печива чрез Puraslim - набор от подобрители и миксове, които придават богат вкус, текстура и свежест на изделията. Освен всичко, Puraslim помага за намаляване на общото съдържание на мазнини, наситени мазнини и калории, предлагайки истински хранителен баланс. Чрез намаляване на зависимостта от скъпи съставки като мазнини и добавяне на повече вода, Puraslim осигурява убедителна причина за иновации с Puratos, предлагайки както ефективност, така и ползи за здравето.

Миксове за удобство

За професионалистите значението на качеството, лекотата на използване и рентабилността са безценни. Хлебарските и сладкарските миксове на Puratos са направени, следвайки тези принципи и осигурявайки безпроблемно и приятно изживяване при приготвянето на изделията.

Easy миксове за хляб и тестени изделия – многофункционална иновация за всеки пекар. Easy Soft’r mix променя правилата на играта както за занаятчии и полуиндустриални, така и за индустриални производители. Тези концентрирани миксове за хлебопроизводство изискват само добавяне на вода, мая и брашно, което го прави невероятно гъвкави. От бриош до панетоне и различни приложения за мек хляб, иновативната гама гарантира оптимална свежест, вкус и текстура на рентабилна цена. 

Satin миксове за кексове и блатове – ново определение за вкус и текстура: Satin, гама от първокласни миксове за блатове и торти е идеалният инструмент да бъдете иновативни, предлагайки различни вкусове и текстури. Повече от 30 години Satin дава възможност на сладкарите да предложат най-висококачествените кексови изделия и торти на пазара. От влажен кекс до веган-торта, изберете текстурата, която желаете и се впуснете в пътешествие на вкусови усещания, които ще зарадват вашите клиенти. Гъвкави и лесни за използване, смесите Satin гарантират, че никога не правите компромис с качеството на вашите творения.

Инстантни кремове – за бързи и пухкави пълнежи: Качеството не трябва да се жертва заради бързината, особено когато става въпрос за крем. Представяме ви нашите миксове за вкусни, гладки и кремообразни пълнежи, които изискват само няколко минути за приготвяне - просто добавете вода! Смесите за инстантни кремове като Кремижел и Кремимакс са не само лесни за използване и бързи за приготвяне, но също така са и термостабилни. С Кремоне пък приготвяте всякакви десерти, за които обичайно бихте използвали по-скъпи суровини като маскарпоне, заквасена сметана или крема сирене. Разгледайте широка гама от приложения - от тартове и сладкиши до еклери и кроасани. Открийте вкус и текстура, на които потребителите да се насладят и запомнят.

Готови за употреба решения

Открийте друго ниво за удобство и превъзходство на вашите творения с готовите за употреба решения на Puratos - прецизно изработени, за да ви спестят време, без да правите компромис с качеството.

Deli Чийзкейк – без усилия за приготвяне на традиционния десерт: Потопете се в простотата на Deli Cheesecake, вдъхновен от традиционна нюйоркска рецепта. Тази готова за употреба основа за чийзкейк, обогатена с 30% крема сирене и яйца, гарантира постоянното качество и успеха на всяко изделие. Кажете сбогом на сложните процеси – Deli Cheesecake е лесен за използване и бърз за печене, елиминирайки необходимостта от водни бани или удължено време за печене. Насладете се на свободата да експериментирате и изработвате своя чийзкейк, спестявайки ценно време, докато създавате уникални вкусове, текстури и дизайн.

Cremfil – спестяващи време кремови пълнежи: признати като най-доброто при кремовите пълнежи, Cremfil предлага изключителна стабилност по време на изпомпване, печене и замразяване, като ви спестява ценно време във вашия производствен процес. Този готов за употреба пълнеж съчетава техническо съвършенство с невероятен вкус и дълъг срок на годност. Cremfil е проектиран да бъде високо-ефективен в хлебни и сладкарски изделия. Неговите несравними технически качества го правят универсално решение, спестяващо време, осигуряващо стабилност в различни приложения, от екструдиране до инжектиране и депозиране. Насладете се на удобството да нанасяте Cremfil преди и след печене, допринасяйки за ефективното използване на времето при производството.

Гама Topfil – бързи и пълни с живот плодови пълнежи: Гамата Topfil е предназначена да добави прилив на естествен плодов вкус към вашите творения без излишни главоболия. Изберете между пълнежи с парченца плод или с гладка консистенция - според вашите предпочитания. С разнообразен набор от вкусове - като ябълка, круша, боровинка, ягода, малина, манго, кайсия, череша, гуава и други, Topfil опростява творческия ви процес, като ви спестява време и същевременно придава живот вашите печива.

CaratСпестяващи време богати пълнежи за всеки пекар и сладкар: Carat, нашата гама от маслени пълнежни кремове, ви предлага селекция от вкусове и функционалности, за да задоволи вашата креативност и да ви спести време. Независимо дали сте занаятчия или индустриален производител, Carat предоставя удобно решение. От многофункционален през екстремно термоустойчив до лесен за инжектиране, Carat издига вашите сладкарски изделия и печива без усилие, добавяйки нотка лукс, без да правите компромис с вкуса им.

Във всяко иновативно решение, което предлагаме, ние даваме обещание — да подобрим не само вкуса на вашите творения, но и цялостното качество на вашия живот. Позволявайки ви да се съсредоточите върху това, което наистина има значение, Puratos ви предлага лукса да притежавате време, а не просто съставки за вашите изделия.

С толкова много причини за иновации, нека се обединим и създадем положително въздействие върху света. Заедно можем да правим добро и да движим планетата напред.