В миксер разбъркайте Дарк Мойст Кейк с яйцата, водата и олиото на средна скорост за 4 минути. Разпределете сместа във форма и печете 25 мин. на 180°C.
Приготвяне на крема:
Загрейте първото количество от сметаната Шантипак докато заври и добавете натрошения шоколад Belcolade. Оставете 30 мин. да се темперира и добавете Класик Портокал. Добавете към тази смес второто количество леко разбита сметана Шантипак и лешниците.
Пълнеж и украса:
Разрежете блата на две равни части. Върху едната половина разпределете крема и отгоре поставете втората половина. Оставете да се охлади за 30 мин.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.