Загрейте млякото и водата до 45-50 °С и добавете олиото и Клара супер. Миксирайте с планетарен миксер на средна скорост с плоска бъркалка за 5 мин. Шприцовайте в силиконови форми с диаметър 7 см.
Приготвяне на хрупкава коричка:
Смесете Патакрут и Миметик Инкорпорейшън и миксирайте, докато получите хомогенно тесто. Ламинирайте до 2 мм. Изрежете кръгове с диаметър 7 см и поставете върху шприцованите еклери. Печете 5 мин. на 160 °С със затворена клапа и приблизително 35 мин. с отворена клапа.
Приготвяне на крема:
Към водата прибавете Кремиголд и бъркайте 5 мин. на средна скорост с телена бъркалка.
Сглобяване и декорация:
Срежете черупките на две и напълнете с крема. Добавете слой от Топфил Боровинка/Горски плод. Добавете свежи плодове по края и шприцовайте Пасионата по средата на плодовете. Поставете горното капаче на черупката.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.