Проучване там, където са потребителите

В Пуратос знаем, че потребителите са много разнообразни в храненето си и че предпочитанията им постоянно се променят, дори на местно ниво.
Но запазването на тези промени може да бъде трудна задача, да не говорим за превръщането им в бизнес възможности. За да дадем на нашите клиенти представа за това как потребителите оценяват техните продукти, създадохме уникална услуга за сензорен анализ. След това направихме още една крачка напред и лансирахме Сенсобус.

Мобилно решение за сетивен анализ

Сенсобусът е уникална и напълно оборудвана лаборатория за сензорен анализ на колела, която може да пътува до мястото, където потребителите купуват храната си и да посреща до 250 души на ден. Откриването на клиентите и техните предпочитания никога не е било по-лесно.

Той също така позволява тестване на концепции за ценообразуване, маркетинг и комуникациии. Какъв вид опаковки предпочитат потребителите, какво стимулира възприемането на марката, от каква информация имат нужда и за да направят избор? Само за няколко дни  работата на терен, може да бъде направена представителна извадка точно от съответната целева аудитория.

 

Информация за разработването на продукта

Когато посещават Сенсобуса, доброволците сядат в някоя от осемте кабинки, където им се поднасят продукти за хлебарство, сладкарство или шоколад (в зависимост от провежданото изследване). След това служителите им задават редица въпроси относно предпочитанията им, генерирайки обратна връзка, която може веднага и точно да помогне на нашите клиенти при разработката на продукта им.

Независимо дали става въпрос за Северна Америка или Европа, това е бърз и лесен начин да стигнете до същността на клиентските предпочитания.

В допълнение, 10 години опит в потребителските проучвания позволяват да се сравнят резултатите спрямо средната стойност за индустрията в рамките на категорията и региона на проучването.

 

Пълна гама на ваше разположение

Предлагаме пълна гама мобилни решения за потребителски сетивни анализи навсякъде по света. Сенсобусът обикаля в Европа и САЩ, а Сенсован е на Иберийския полуостров. Азия и тихоокенския регион има 3 Сенсобокса, които са мобилни лаборатории под формата на щандове за изложения и могат да бъдат инсталирани в молове или на други места. В момента един Сенсобокс се намира в Китай, един в Малайзия за Югоизточна Азия и един се поделя между Австралия и Нова Зеландия.

Това са стандартни проучвания, провеждани по съвременен начин. 

За да научите повече за най-близкия Sensobus или Sensobox, моля, свържете се с представител на Пуратос.