Осъзнатото потребление на здравословни или храни на растителна основа, крафт - изделия,... потребителското поведение непрекъснато се променя.
Ето защо преди повече от 10 години в Пуратос разработихме инициатива за изследване на потребителското мнение, наречена Taste Tomorrow. Ние проследяваме местното и глобалното потребителско поведение, нагласи и избор, като използваме комбинация от методологии - интервюта и семантична AI технология. Това ни позволява да следим развитието на тенденциите и да разкриваме нови такива в областта на хлебарството, сладкарството и шоколатиерството.
Освен това всички събрани данни се подкрепят от нашата глобална мрежа за наблюдение върху тенденциите, изчерпателни сензорни анализи и уникални партньорства с изследователи, производители и университети.
Разгледайте най-добрите тенденции в хлебарството за 2025 г. с прозренията от Taste Tomorrow. Използването на местни съставки, популярността на закваските, грижа за здравето на червата - зарадвайте клиентите си с класиките при хляба.
Разгледайте топ тенденциите в сладкарството за 2025: технологично вдъхновение, кулинарен микс, перфектни порции и кисели акценти. Открийте как тези иновации, базирани на глобални потребителски данни от Taste Tomorrow, могат да трансформират вашия сладкарски бизнес.
Открийте най-горещите тенденции за 2025 г. -устойчиво земеделие, нутриентен баланс, изделия на растителна основа и супер-съставки. Перфектни решения за шоколатиери и R&D професионалисти.
Имате нужда от свежи идеи и прозрения за грижата за здравето, удобството и използването на технологии в работата, изживяването на клиентите или просто търсите вдъхновение и иновации в областта на хлебарството, сладкарството и шоколада? Имате нужда от повече информация за нашето глобално потребителско проучване?
Ще се радваме се да ви помогнем! Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове.
Преминете на друго ниво с устойчивите съставки на Puratos. Разгледайте опции, които не вредят на природата - от Sunset Glaze до Ambiante и Mimetic - и намаляват въздействието върху околната среда. Открийте нашите иновативни рецепти, за да постигнем по-добро утре. Присъединете се към нас, за да начертаем по-устойчиво бъдеще.
Трансформирайте вашия опит в приготвянето на хлябове и печива с Puratos! Разгледайте нашите иновативни съставки, създадени за удобство, качество и нотка лукс. Повече време за това, което има значение. Открийте сега!
Puratos представя иновативни съставки и рецепти за намаляване на хранителните отпадъци и повишаване на въздействието на вашите творения. Разгледайте нашата гама от съставки, създадени за намаляване на хранителните отпадъци от хлебарските и сладкарските изделия
Изненадайте клиентите си за Деня на жената и им помогнете да открият вкусната и деликатна Торта Мимоза. Със своята интересна история и фин характер, тази италианска класика може да увеличи празничните ви продажби.
Pastel de Tres Leches или "тортата с трите млека" - латино легенда, стигнала и до Балканите
Причинява ли шоколадът алергии, съдържа ли глутен и подходяща храна ли е за диабетици и вегани?