Прозрения от настоящето за бъдещето на храната

Осъзнатото потребление на здравословни или храни на растителна основа, крафт - изделия,... потребителското поведение непрекъснато се променя.

Ето защо преди повече от 10 години в Пуратос разработихме инициатива за изследване на потребителското мнение, наречена Taste Tomorrow. Ние проследяваме местното и глобалното потребителско поведение, нагласи и избор, като използваме комбинация от методологии - интервюта и семантична AI технология. Това ни позволява да следим развитието на тенденциите и да разкриваме нови такива в областта на хлебарството, сладкарството и шоколатиерството.

Освен това всички събрани данни се подкрепят от нашата глобална мрежа за наблюдение върху тенденциите, изчерпателни сензорни анализи и уникални партньорства с изследователи, производители и университети.

Пуснете видеото

Как това помага на вашия бизнес?

  • Винаги сте в крак с най-новите тенденции в хлебарстовото, сладкарството и шоколатиерството - на глобално и локално ниво.
  • Получавате глобална гледна точка за хранителната индустрия днес и прогнози накъде може да се насочи утре.
  • Събирате свежи прозрения и познания за пазара от всяка точка на света.
  • Поддържате връзка с клиентите си и откривайте нови възможности.
Искате ли да сте в крак с най-новите тенденции и иновации във вашата област? Поискайте презентация за най-новите прозрения на страницата Taste Tomorrow.

Какво е актуално през 2025 г.?

Най-горещите тенденции в хлебарството за 2025 г

Разгледайте най-добрите тенденции в хлебарството за 2025 г. с прозренията от Taste Tomorrow. Използването на местни съставки, популярността на закваските, грижа за здравето на червата - зарадвайте клиентите си с класиките при хляба.

Най-горещите тенденции в сладкарството за 2025 г

Разгледайте топ тенденциите в сладкарството за 2025: технологично вдъхновение, кулинарен микс, перфектни порции и кисели акценти. Открийте как тези иновации, базирани на глобални потребителски данни от Taste Tomorrow, могат да трансформират вашия сладкарски бизнес.

Най-горещите тенденции в шоколатиерството за 2025 г

Открийте най-горещите тенденции за 2025 г. -устойчиво земеделие, нутриентен баланс, изделия на растителна основа и супер-съставки. Перфектни решения за шоколатиери и R&D професионалисти.

Останете свързани с клиентите си

Имате нужда от свежи идеи и прозрения за грижата за здравето, удобството и използването на технологии в работата,  изживяването на клиентите или просто търсите вдъхновение и  иновации в областта на хлебарството, сладкарството и шоколада? Имате нужда от повече информация за нашето глобално потребителско проучване?

Ще се радваме се да ви помогнем! Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове.

Последните истории, които искаме да ви разкажем

Да начертаем по-устойчиво бъдеще със съставките на Puratos

Да начертаем по-устойчиво бъдеще със съставките на Puratos

Преминете на друго ниво с устойчивите съставки на Puratos. Разгледайте опции, които не вредят на природата - от Sunset Glaze до Ambiante и Mimetic - и намаляват въздействието върху околната среда. Открийте нашите иновативни рецепти, за да постигнем по-добро утре. Присъединете се към нас, за да начертаем по-устойчиво бъдеще.

Повече време да се насладите на живота със съставките на Puratos

Повече време да се насладите на живота със съставките на Puratos

Трансформирайте вашия опит в приготвянето на хлябове и печива с Puratos! Разгледайте нашите иновативни съставки, създадени за удобство, качество и нотка лукс. Повече време за това, което има значение. Открийте сега!

Минимум отпадъци, максимум ползи чрез съставките и рецептите на Puratos

Минмум отпадъци, максимум ползи чрез съставките и рецептите на Puratos

Puratos представя иновативни съставки и рецепти за намаляване на хранителните отпадъци и повишаване на въздействието на вашите творения. Разгледайте нашата гама от съставки, създадени за намаляване на хранителните отпадъци от хлебарските и сладкарските изделия

ТОРТА МИМОЗА: Италианска класика за празника на жените и майките по цял свят

Торта Мимоза: италианска класика в почит на жените и майките по света

Изненадайте клиентите си за Деня на жената и им помогнете да открият вкусната и деликатна Торта Мимоза. Със своята интересна история и фин характер, тази италианска класика може да увеличи празничните ви продажби.

Tres Leches : любимият десерт на Южна Америка

Tres Leches : любимият десерт на Южна Америка

Pastel de Tres Leches или "тортата с трите млека" - латино легенда, стигнала и до Балканите

Шоколадът и специалните хранителни нужди

Шоколадът и специалните хранителни нужди

Причинява ли шоколадът алергии, съдържа ли глутен и подходяща храна ли е за диабетици и вегани?