Сетивен Анализ

Експертно оценяване

Въпреки че потребителите винаги са готови да опитат добри торти, те не винаги могат да опишат и оценят предпочитанията си към изделията. Нещо повече, докато обмислят предложението, доколко  тяхното мнение се повлиява от други елементи като местоположението и социалната среда или от информацията за продукта като етикети, опаковки или брандинг или се основава на предишния им опит?

Разбирането на това, какво мислят потребителите е много трудна задача, но е от жизненоважно значение за работата, която вършим за и с нашите клиенти. Ето защо създадохме нашата собствена лаборатория за сетивни анализи. 

 

Информация за разработка на продукта

В лабораторията за сетивни анализи на Пуратос се използват фино калибрирано оборудване и оценката на опитни експерти, за да се изследват биологичните и психологическите реакции към аромати, външен вид и текстури. След това резултатите се анализират и споделят с нашите клиенти, за да им помогнат да решат дали предлаганите готови продукти отговарят на изискванията и очакванията на потребителите.

Като надеждни партньори в областта на иновациите, ние споделяме методите си на анализ и работим заедно за по-нататъшно включване на Сетивния анализ и вътрешнофирмено обучение на нашите клиенти.

Ако сте заинтересовани да научите повече за това как сетивният анализ на Пуратос може да помогне на вашия бизнес, моля посетете страницата ни с Контакти.