Извадете маслото от хладилника, за да се темперира. Смесете захарта и водата и загрейте, докато се стопи захарта. Оставете да се охлади и прибавете предварително разбитите белтъци. Добавете предварително размекнатото масло и разбийте до получаване на хомогенна смес. Разтопете млечния шоколад Belcolade на 30 оС и добавете към останалите вече разбити съставки. Декорирайте с пресни малини и свежи цветя.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.