Миксирайте Теграл Патакрут, яйцата и водата с телена бъркалка за 5 минути на високи обороти, след това намалете на средни обороти за 1 мин. Поставете в предпочитаната форма и печете на 180 оС за около 25 мин, в зависимост от размера на формата.
Приготвяне на захарен сироп:
Смесете захарта и водата и варете поне 10 минути след завиране. Свалете от котлона и добавете глюкозата. Разбъркайте до пълно хомогенизиране. По желание добавете аромат.
Сглобяване и декорация:
Разрежете изпечения блат на 3 пласта и напоете със захарния сироп. Нанесете слой избита сметана Шантипак и нарязани ягоди. Повторете тази процедура още веднъж. Охладете добре и декорирайте отново с избита сметана Шантипак. Използвайте свежи ягоди за финал.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.