Торта Шоко Ананас

Рецепта:

Начин на работа

Приготвяне на какаовите блатове:
Смесете Дарк Мойст Кейк, олиото, водата и яйцата с телена бъркалка за 3 мин. на бавни и 3 мин. на бързи обороти. Напълнете 2/3 от ринг за торти с размер 26 см и печете на 180°C за 30-40 мин.

Приготвяне на крема:
Разбъркайте 400 г Кремиголд с 500 мл мляко и 500 мл вода. Добавете 300 мл сметана Италмакс. Миксирайте още 2-3 мин. на миксера, докато се поеме сметаната.

Приготвяне на белтъчна глазура:
Разбъркайте 150 г Палома Овабланка със 150 г гореща вода и 150 г захар. Миксирайте на бързи обороти до избиване на сместа.

Сглобяване и декорация:
Вземете изпечения блат. Разрежете на 2 слоя. Нанесете слой от готовия крем и поставете слой от Топфил Ананас. Нанесете слой от крема с Кремиголд и покрийте с другия блат. За финал поставете белтъчната глазура и украсете с шоколадови орнаменти.