Смесете Бискит, яйцата и водата на средна/висока скорост с телена бъркалка за 8-10 минути до получаване на хомогенна смес. Разпределете тънко на два блата върху хартия за печене, поръсете с натрошения шам фъстък и печете на 240 °С за около 5-6 минути. Притиснете отгоре с тавата, за да изравните блата.
Приготвяне на карамелен пълнеж:
Загрейте млякото и Дели Карамел-а до 40 °С. Добавете Бавароа Неутрал и предварително избита Пасионата. Шприцовайте между блатовете като редувате блат и карамелен пълнеж. Направете пастите с 2 блата. Декорирайте с избита Пасионата и Дели Карамел.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.