Месене (спирален миксер): 4 мин. на бавни + 8 мин. на бързи обороти. Температура на тестото 25-26°C. Оставете тестото да почине 10 мин. След това разделете на късове от 55 г. Оформете понички с кръгла форма. Втасване: 45-50 мин. при 32°C и RH 75-80%. След като втасат, извадете поничките от пруфера и ги оставете на стайна температура, докато хванат кора. Пържене: 3+2+1 мин при 180°C в мазнина за пържене.
По желание може да се напълнят с плодов пълнеж, а като декорация да се поръсят с пудра захар или да се тункват в шоколад
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.