Месене (спирален миксер) - месете 6 минути на бавни и 8 минути на бързи обороти. Добавяйте водата на няколко стъпки, за да получите по-добро развитие на тестото. Температурата му трябва да бъде около 27°C. Оставете тестото да почине 30-45 минути на стайна температура. Разделете го на късове по 400 г. Междинна ферментация около 10-15 минути. Оформете във форма "багета". Втасването на тестото е от 30-60 минути на стайна температура или в пруфер на 28-30°C/75% RH. Декорацията преди изпичане е леки нарези на тестото, така че да бъде улеснено разпукването на хляба. Печете при температура 240-230°C за около 27 минути.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.