Месене (спирален миксер) - Месете 6 мин. на бавни и 5 мин. на бързи обороти. Температурата на тестото трябва да бъде около 26 оС. Оставете тестото да почине 10-15 минути и разделете на късове по 800 г. Междинна ферментация - 10-20 минути. Оформете в продълговата форма, намажете със зехтин, поставете в съд и покрийте отгоре. Оставете да втаса в хладилник на 5 оС, минимум 6 часа. Оформете с върха на пръстите и декорирайте с плънката. Печете на 270-300 оС за около 5-7 минути.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.