Месене (спирален миксер): 3-4 мин. на бавни и 5-6 мин. на бързи обороти. Температура на тестото: 20°C. Оставете тестото да почине около 5 мин. Разделете на късове с желаната големина. Ламинирайте 3 х 3 пъти с 25% твърд Миметик 32. Оформете кроасани с тегло 65 г. Крайна ферментация: 70-80 мин. при 30°C, RH 80%. Печете 20 мин. при 180-200°C с първоначална пара.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.