Месене (спирален миксер) - Месете 2 минути на бавни и 8 минути на бързи обороти. Температура на тестото - около 25-26°C. Оставете тестото да почине 5 минути на стайна температура и след това го разделете на късове с желаната големина. Междинна ферментация - около 5-10 минути. Оформете във форма като питки. Втасването на тестото е 60-70 минути при 35-38°C и RH 80%. Печете 7-8 минути на температура 220-240°C без пара.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.