Месене (спирален миксер): 6 мин. на бавни + 4 мин. на бързи обороти. Температура на тестото 28°C. Оставете тестото да почине за 20 мин. След това разделете на късове от 550 г. Междинна ферментация: 10 минути. Оформете кръгли и сплескани топки. Крайна ферментация: 55 мин. при 28°C и RH 85%. Печете при 230°C с пара. Време за печене: 35 минути до образуване на златиста кора.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.