Месене: (спирален миксер) Месете 10 мин на бавни обороти, след това оставете тестото да почине около 20 минути и след това отново месете 10 минути на бавни обороти. Температура на тестото трябва да бъде около 28-30 оС. Оставете тестото да почине около 20 минути, след което разделете на късове по 1 кг, може и на късове по 0,500 кг. Втасване - около 45-60 минути на стайна температура. Поставете хляба в пещта при температура 270 оС, след което намалете до 200 оС с малко пара. Печете около 70 мин.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.