Нашата мисия е да ви вдъхновяваме да създавате превъзходен и вкусен хляб - в полза на клиентите, за вашия бизнес и с грижа за планетата Земя.
В Puratos съчетаваме повече от вековно занаятчийско знание в хлебопроизводството с иновативни решения.
Стъпвайки на богатото наследство в хлебарството като древен занаят, ние ви помагаме да създавате хляб, който не само впечатлява с изключителен вкус, но и с приятна текстура, устойчивост, висока хранителна стойност и търсено качество.
Ние се стремим да разработваме нови решения, като внимателно изследваме потребителските тенденции и очаквания, за да ви помогнем да издигнете изкуството да правите хляб на ново ниво.
Разберете как може да създадете хляб с квас като използвате професионалните съвети и хлебарски съставки на Puratos.
Ние от Puratos правим живота на нашите клиенти по-лесен, осигурявайки висококачествени съставки за превъзходен вкус и тестура на всяко печиво.
Нашите алтернативи на яйчена глазура са удобни за работа и съхранение. Те сe пастьоризират по UHT технология, което позволява да се съхраняват при стайна температура.
Златистият загар прави печивата да изглеждат атрактивни и много апетитни. Поради тази причина глазурите са от съществено значение при приготвяне на финални изделия. Така те стават привлекателни за избор и покупка.
Открийте сочните плодови пълнежи на Puratos! Разполагаме с разнообразие от шоколадови, ядкови и кремообразни пълнежи. Изберете най-подходящите за вашия асортимент и производствено оборудване.
Емулгаторите спомагат за подобряване на свежестта, както и цялостното представяне на печивата и сладкарските изделия.
Маргарините и мазнините са ключови съставки във всички печива и сладкарски рецепти, осигуряващи многолистна текстура на всички изделия от виенско тесто и бутер тесто.
Хлебарските миксове са предназначени за професионални пекари, осигурявайки високо качество, удобство на работа и пестене на средства.
Закваските на Puratos ви позволяват да създадете невероятно вкусни, свежи и висококачествени печива.
Подобрителите за хляб са от съществено значение за развитието на съвременното хлебопроизводство. Puratos разполага с най-големия екип от експерти за изследователска и развойна дейност.