Съставки за хляб и печива

Бъдещето на хляба е в неговото минало

Нашата мисия е да ви вдъхновяваме да създавате превъзходен и вкусен хляб -  в полза на клиентите, за вашия бизнес и с грижа за планетата Земя. 

В Puratos съчетаваме повече от вековно занаятчийско знание в хлебопроизводството с иновативни решения.

Стъпвайки на богатото наследство в хлебарството като древен занаят, ние ви помагаме да създавате хляб, който не само впечатлява с изключителен вкус, но и с приятна текстура, устойчивост, висока хранителна стойност и търсено качество.

Ние се стремим да разработваме нови решения, като внимателно изследваме потребителските тенденции и очаквания, за да ви помогнем да издигнете изкуството да правите хляб на ново ниво.

Открийте нашите 

Приложения в хлебарството 

Хляб с квас

Хляб и печива с квас

Разберете как може да създадете хляб с квас като използвате професионалните съвети и хлебарски съставки на Puratos.

Предложения за хлебари и пекари 

Ние от Puratos правим живота на нашите клиенти по-лесен, осигурявайки висококачествени съставки за превъзходен вкус и тестура на всяко печиво. 

Алтернатива на яйчена глазура

Алтернатива на яйчена глазура

Нашите алтернативи на яйчена глазура са удобни за работа и съхранение. Те сe пастьоризират по UHT технология, което позволява да се съхраняват при стайна температура.

Глазури

Глазури

Златистият загар прави печивата да изглеждат атрактивни и много апетитни. Поради тази причина глазурите са от съществено значение при приготвяне на финални изделия. Така те стават привлекателни за избор и покупка. 

Пълнежи

Пълнежи

Открийте сочните плодови пълнежи на Puratos! Разполагаме с разнообразие от шоколадови, ядкови и кремообразни пълнежи. Изберете най-подходящите за вашия асортимент и производствено оборудване.

Емулгатори

Емулгатори

Емулгаторите спомагат за подобряване на свежестта, както и цялостното представяне на печивата и сладкарските изделия.

Маргарини и специални мазнини

Маргарини и специални мазнини

Маргарините и мазнините са ключови съставки във всички печива и сладкарски рецепти, осигуряващи многолистна текстура на всички изделия от виенско тесто и бутер тесто.

Хлебарски миксове

Хлебарски миксове

Хлебарските миксове са предназначени за професионални пекари, осигурявайки високо качество, удобство на работа и пестене на средства. 

Закваски

Закваски

Закваските на Puratos ви позволяват да създадете невероятно вкусни, свежи и висококачествени печива. 

Подобрители

Подобрители

Подобрителите за хляб са от съществено значение за развитието на съвременното хлебопроизводство. Puratos разполага с най-големия екип от експерти за изследователска и развойна дейност.