Решения за запазване свежестта на изделията

freshness-solutions Когато става дума за кексове, вашите клиенти на първо място търсят свежест. За да ви помогнем да предложите свежи и апетитни изделия, ние продължаваме да насочваме нашите изследвания към продукти, които запазват вкуса си на "току-що изпечени", остават меки, влажни и вкусни за по-дълго време.

Акти-Фреш

Акти-Фреш е сладкарски подобрител, базиран на технология, в която са комбинирани ензими и емулгатори. Основното му предназначение е да подобрява и запазва свежестта на кексове, мъфини, рула и сухи пасти като влияе върху мекотата и влажността, предотвратява роненето и забавя стареенето.

Кремфил Ultim

Ultim


В допълнение, предлагаме широка гама от специфични пълнежи с водна активност, адаптирана към срока на годност на вашия конкретен продукт като Кремфил Ultim, който запазва свежестта на вашия продукт и предпазва от изсъхване. В състава му няма хидрогенирани мазнини, изкуствени оцветители и аромати. Кремфил Ultim удължава срока на годност на вашите изделия от 2 седмици до 6 месеца. Съдържа не повече от 10% мазнини и това отговаря на 35% по-малко калории от повечето шоколадови пълнежи.

Свързани документи

Свързани уебсайтове