Подобрители за замразени хлебни изделия

Frozen dough solutions При замразените изделия съставките и контрола на процесите са еднакво важни за постигане на висококачествени продукти. Пуратос е основоположник на разработките на подобрители за замразени изделия.
frozen products2

Нашият екип от специалисти може да ви помогне да адаптирате и настроите както съставките, така и параметрите на процеса до постигане на необходимия краен резултат.  

DoubleBakeActiPlus

Кимо е подобрител за неферментирали замразени изделия, разработен през 1970 година. 


С течение на годините сме добавили още иновации към нашето портфолио като: Дабъл Бейк Акти-Плюс (подобрител за полуизпечени замразени хлебни изделия) и Куик Степ Кроасан - подобрител за замразени кроасани.

Осигурете си спокойствие с решенията на Пуратос за замразени изделия.

Знаете ли, че...

Около 40 години след своята разработка, Кимо технологията все още е най-цялостното решение за производство на неферментирали замразени изделия.